Vælg din næste dør fra Swedoor

29 september 2020 Anders Lundtang Hansen

Et godt udtryk lyder, at det er rart, at husene er hule, og hvordan skulle man ellers kunne benytte dem, hvis man ikke kunne træde ind i dem?

Så er det jo ikke rigtig huse, men måske bare en model, en facade af legetøj eller lignende, men for at blive i analogien med legeting, så kan du bare bede et lille barn om at at tegne et hus.

Hvis det bliver bare nogenlunde den klassiske tegning af et hus, som man kender det, så er der vinduer, et skråt tag og – en dør!

For hvad er et hus også uden en dør? Det er her, vi møder vores gæster for første gang, det er her, vi kan lukke støjen ude for andre.

Faktisk starter mange af vores oplevelser med livet med at gå gennem en dør!

Din næste dør bør komme fra Swedoor!

Vi anbefaler kraftigt, at du kigger på udvalget at døre hos Swedoor eller få dig et Swedoor karmsæt, for vi tror bestemt, at der her vil være nogle, der vil falde i din smag – og ellers kan du jo altid udskifte dem.

Men tænk lige over, hvor mange oplevelser man har at gøre med en dør, om man så skal forlade den for at tage til en jobsamtale. Så er det ens hoveddør, som man ser som den sidste bastion for ens hjem.

Man venter måske på ens date, som står på den anden side af døren, og det er her, hvor du lukker noget fremmed ind i hjemmet, men det er også her, at du begynder at være på hjemmebane.

Selvfølgelig kan der være mange andre slags døre i et hjem alt efter, hvilken type bolig man lige her, men her bliver vi ved hoveddøren.

Som man siger, så kan man vise andre døren, men man så selv gå gennem den – og nu har vi vist dig Swedoor. Brug dem!

Flere Nyheder