Træterrasser – et must til din sommerferie

05 april 2021 Astrid Pedersen

I Danmark er sommeren et lettere lunefuldt fænomen. Nogle år lever vi med mange ugers hedebølge i streg og er ved at smelte under den bagende sol. Året efter ser vi måske slet ikke solen fordi den skjuler sig bag et tykt dække af skyer – og blæsten sørger for at vi heller ikke nyder nogen som helst form for varme. Og er vi rigtig uheldige regner hele ferien væk.

Alligevel er den danske sommer skøn og charmerende – og vort hjemlige sommerland kan præsentere såvel smukke kyststrækninger som dybe, frodige skove, enge og marker. Derfor er der stadig rigtig mange grunde til at hygge sig herhjemme, især hvis der er småfolk i familien. Mange danskere vælger at afholde den årlige sommerferie inden for de danske grænser, og dette kan faktisk være en utroligt afslappende oplevelse når man ser det i forhold til travle, stressede lufthavne og overfyldte hoteller.

Er du og din familie på staycation holdet kan du med fordel indrette haven som jeres eget personlige ferieparadis. Det kan gøres med udendørs legeredskaber til de små – og en lækker træterrasse til de voksne.

Lad en professionel tømrer opføre den nye terrasse

Det kan nemlig være utroligt hyggeligt at feriere på den hjemlige matrikel, især hvis haven er forsynet med en professionelt designet, konstrueret og opført træterrasse.

Du kan med stor fordel investere ferierejse pengene i en solid træterrasse – den kan nemlig udgøre et aktiv for din bolig på mere end én måde. For det første får I med en træterrasse en lækker ramme omkring familiens måltider og øvrige hyggestunder. Og for det andet vil du med en træterrasse kunne føje værdi til din ejendom i forbindelse med et eventuelt fremtidigt salg.

Du kan altid kontakte tømrermester Andreas la Cour fra firmaet Kun Terrasser ApS for et tilbud på en træterrasse skræddersyet til din bolig – læs mere på kun-terrasser.dk

Flere Nyheder