Skab hjemlig og eksklusiv stemning med pendler fra Tom Dixon

22 december 2019 Astrid Pedersen
Skab hjemlig og eksklusiv stemning med pendler fra Tom Dixon

Ynder du at udsmykke og indrette dit hjem med smukke møbler og lækker kunst? Går du højt op i design, decor og æstetik? Og ønsker du, at dine dyre designermøbler og dine smukke stuer fremstår fra deres absolut mest flatterende side? Så kommer du ikke uden om designer lamper.

Det nytter nemlig ikke noget at fylde hjemmet med møbler i de lækreste materialer og flotteste designs, hvis ikke lyssætningen er tilsvarende gennemtænkt. I den rette belysning vil møblerne fremstå som de var tiltænkt, og dit øvrige decor vinde utroligt meget på det visuelle plan. Lys er nemlig ikke bare lys – og du vil tydeligt kunne se forskellen, når du skifter fra almindelige lamper til en mere gennemdesignet løsning.

Få det blideste og varmeste lys med de lækre Copper Shade pendler fra Tom Dixon

Tom Dixons smukke og æstetiske designer pendler er noget nær det ypperste inden for moderne designer lamper. Den auto didakte designer Tom Dixon mestrer de lækre materialer og den funktionelle formgivning til noget nær perfektion, hvilket især kommer til udtryk i de utroligt kønne Copper Shade pendler, som af samme grund er gået hen og blevet moderne klassikere. Med en mix af kobber og polykarbonat opnås den semi transparente overflade i den runde eller elliptiske lampeskærm, bag hvilken lyskilden anes samtidig med at det omgivende rum reflekteres.

Med disse pendler føjer du en på én og samme tid diskret og eksklusiv stemning til din stue. Pendlernes varme og blide lys skaber en varm stemning og en eksklusiv atmosfære, som du sagtens kan byde dit interiør!

Tom Dixon Copper Shade pendel serien tæller pendler i flere forskellige størrelser, i både globe og ellipse facon. Du kan således bruge dine Tom Dixon pendler som belysning over spisebordet såvel som i hyggekrogen eller over sofabordet.

Du finder de lækre Tom Dixon pendler på andlight.dk

Flere Nyheder