Det er egentligt lidt ironisk at tænke på, at hvor man ser almindelig tobak såsom ved cigaretter svine umanerligt meget ved både tydelige og umiddelbart ubetydelige konsekvenser fra passiv rygning, sygdom i kroppen, skoder på gaden, mulighed for at starte en skovbrand med videre, så er der få ting, der kan gå galt med en e-cigaret – men når det så går galt, er det også noget værre gris.

Du sidder måske der og skal til at fylde din trolige e-cigaret og med noget god e-væske, som du har købt fra https://www.esug.dk/e-juice/

Men du begynder at ryste på hænderne, du bliver uopmærksom, du nyser eller noget helt andet, som gør, at du kommer til at tabe beholderen med e-væske, så det hele flyder ud alle steder og langsom breder sig som en sø af aroma omkring det, hvor du tabte det på.

Her er det vigtigt at handle resolut, og det forholder sig faktisk ikke til, at du kan redde noget af e-væsken til senere brug, for den er gået tabt.

Det handler derimod mere om, at du hurtigst muligt skynder dig at fjerne eller forhindre de pletter eller andet, som spildt e-væske efterlader sig, inden det sætter sig for godt fast.

Dette afhænger selvfølgelig af, hvad du har spildt på.

Er det et plastikbord eller lignende, kan du lige tørre det af med en klud, men hvis det er et bord af træ, skal du nok bruge noget rensemiddel, der egner sig til brug på træmaterialer.

Skulle du være kommet til at spille på gulvtæppet, er det også bare med at dæmme op for udbredelsen af det spildte e-væske med det samme.

Dette kan være ved at dække det til med papir og/eller give dig i kast med at bruge noget tæpperens med det samme, så du ikke står med en plet, der ikke er til at fjerne.