Microsoft SharePoint er en samarbejds platform, som oprindeligt blev udviklet i dokument håndterings øjemed. I begyndelsen blev Microsoft SharePoint anvendt af virksomheder, som havde brug for central lagring af dokumenter, hvor også versions styring kunne håndteres.

Microsoft SharePoint har siden udviklet sig til en langt mere mangfoldig og versatil platform. Den dag i dag anvendes Microsoft SharePoint af mere end 190 millioner brugere på tværs af op imod 200.000 organisationer og virksomheder på verdensplan. Og ikke to opsætninger af Microsoft SharePoint er ens.

Microsoft SharePoint er nemlig så fleksibelt, og har så mange muligheder for skræddersyet konfiguration, at platformen kan sættes op til at passe enhver virksomhed uanset størrelse og type. En dygtig Microsoft SharePoint integrator vil kunne sætte Microsoft SharePoint op så det integrerer 100% med virksomhedens eksisterende work flows og indgår i et gnidningsfrit samarbejde med de Microsoft Office applikationer som anvendes. Og med en grundig indførelse i Microsoft SharePoint – eventuelt gennem, et grundlæggende kursus – vil dine medarbejdere hurtigt blive super brugere af den smarte platform.

Hvor finder jeg de mest professionelt tilrettelagte Microsoft SharePoint kurser i København?

Leder du således efter et kursus, som kan lette arbejdet med Microsoft SharePoint for dig selv og for dine medarbejdere? Så kan du med fordel kontakte 4D. Som IT kursus udbyder gennem flere årtier har 4D særlig erfaring i at tilpasse kurserne til kursisternes behov. Og lige præcis når det gælder Microsoft SharePoint er 4D opmærksomme på at tage særligt udgangspunkt i den enkelte virksomheds unikke opsætning af produktet.

Når du vælger at lade dine medarbejdere følge et Microsoft SharePoint kursus hos 4D, vil de på kort tid oparbejde de helt rigtige kompetencer til at arbejde effektivt med videndeling, opbygning af websteder, oprettelse af dokument arkiver og meget mere.

Du kan få mere information, og finde dit Microsoft SharePoint kursus, på 4d.dk