Her kan du få professionel hjælp til håndtering af dødsbo

05 marts 2021 Silje Hansen

Har du netop mistet en, der står dig nært, er det aldrig en sjov situation at stå i. Oftest er der en masse praktisk at skulle tage stilling til og forholde sig til, oven i de mange følelser der sikkert går gennem en. Det kan for mange virker uoverskueligt, selvom det er en nødvendig proces. Her skal der blandt andet blive taget stilling til begravelsen samt opdeling af de værdier og aktiver som den afdøde har efterladt. 

Hvis der er blevet lavet et testamente, skal tingene naturligvis opdele efter de ønsker der lavet i testamentet. Her kan I efterfølgende vælge frit mellem de andre ting, som ikke står i testamentet. Der er som regel en masse møbler og andet tilbage, som skal enten skal sælges eller smides ud. Det kan være et stort projekt at stå med selv. Det kan også være meget overvældende oveni i et dødsfald, hvorfor mange vælger at opsøge et professionelt firma til at hjælpe.

Få professionel hjælp til tømning, opkøb eller vurdering af dødsbo

Når du står med et dødsbo, kan det være svært at vurdere, hvad det egentlig er værd, og hvordan du kan sælge det nemmest, så det ikke bliver en større opgave. Her kan du vælge at kontakte et professionelt firma der lever af at opkøbe og vurdere dødsboer. Det giver dig mulighed for at få en retvisende vurdering af, hvad det samlede dødsbo er værd. Her kan du samtidig en potentiel køber, som du kan komme af med det hele på én gang. De professionelle firma kan også tilbyde en rydning eller tømning af et dødsbo, hvis du ønsker hjælp til det.

Hvem kan hjælpe med en rydning eller vurdering af et dødsbo?

Hvis du leder efter et erfarent og professionelt firma i København, der kan hjælpe med dit dødsbo, kan du med fordel kontakte dødsbo-rydning.dk.

Flere Nyheder