Find din lokale tandlæge i Ringsted

26 februar 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Det er vigtigt at gå til tandlæge mindst en gang om året. Faktisk anbefales det at man sætter sig i stolen og gaber op en gang hvert halve år. På den måde giver man tandlægen de stærkeste forudsætninger for at kunne forebygge tandsygdomme og lidelser som i værste fald kan koste én en eller flere tænder.

Ved det årlige eller halvårlige tandlæge besøg kan din tandlæge tjekke om der skulle skjule sig forstadier til eksempelvis parodontose under kanten på dit tandkød, og derpå sætte en forebyggende plan i værk.

Hvor kan jeg finde en dygtig tandlæge i Ringsted?

Hvis du er bosat i det midtsjællandske, for eksempel i Ringsted, Sorø eller på de kanter, kan du med fordel vælge Tandlæge Martin Åside som din faste tandlægeklinik.

tandlæge

Hos Tandlæge Martin Åside kan du få den mest kompetente hjælp til at holde dine tænder sunde og stærke. Med hjælp fra de dygtige tandlæger og klinik assistenter i den veludrustede klinik vil du kunne bevare dit blivende tandsæt smukt og funktionelt hele livet igennem.

Tandlæge Martin Åside forestår gerne såvel årlig eller halvårlig kontrol og rensning af dine tænder og af dit tandkød såvel som diverse tandbehandlinger som måtte vise sig nødvendige. Du kan for eksempel få hjælp til lapning af tænder ved hjælp af plast fyldninger, montering af kunstig tandkrone, eller isættelse af tandimplantater.

Har du brug for at få fjernet en visdomstand, enten kirurgisk eller ved udtrækning, kan du også få hjælp til dette hos Tandlæge Martin Åside. Du kan få behandlet parodontose, rodspidsbetændelse eller andre lidelser på professionel vis og uden at det behøver at koste dig en mindre formue. Og Tandlæge Martin Åside hjælper gerne med diverse kosmetiske behandlinger som for eksempel blegning eller retning af tænder.

Du kan læse mere, og bestille tid til dit første besøg i klinikken, på hjemmesiden martinaaside.dk

Flere Nyheder