Find den bedste tandlæge i Smilets By Aarhus

21 november 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Som barn af Nul Huller generationerne fra de tidligere halvfjerdsere og frem til i dag har du nydt godt af gratis tandpleje og ditto tandlæge besøg hele din barndom og ungdom.

Skoletandplejen og den gratis tandlæge indtil det fyldte attende år er et led i en strategi som i midten af det forrige århundrede blev iværksat med det formål at lære børn og unge gode tandpleje vaner.

Det overordnede mål var at sikre danskerne bedre helbred når det handlede om deres tænder, og at hjælpe dem til at bevare disse hele livet igennem. Desværre ses det ofte at de gode vaner hører op med den gratis tandpleje. Mange voksne danskere kommer aldrig til tandlæge. Og dette kan have ulykkelige konsekvenser.

Hvorfor besøge tandlægen så ofte?

Grunden til at det årlige eller halvårlige tandlæge besøg ikke bør springes over er at du på den måde vil gå glip af en masse god forebyggelse. Selv om dine tænder ikke lader til at fejle noget lige nu kan der sagtens være forstadier til karies eller parodontose – de to mest udbredte tandlidelser blandt danskerne.

image

Lader du tandlægen tage et kig en eller to gange om året har du gjort hvad du kunne for at forebygge udvikling af disse lidelser, og dermed øget dine chancer for at bevare dine tænder sunde og intakte resten af livet igennem.

Hvad gør jeg hvis jeg har tandlægeskræk?

De fleste tandlæger kan godt håndtere patienter med tandlægeskræk. Det er blot et spørgsmål om at tage en snak med tandlægen og klinikassistenten desangående. Så vil der blive taget hensyn til din angst lidelse i forbindelse med behandlingen.

Lad din tandlæge i Aarhus hjælpe med bisserne

Hos TandlægeCenteret Clemens Torv kan du regne med den mest professionelle og personlige service. Du kan læse mere og bestille tid online på clemenstand.dk.

Flere Nyheder