Find brugte biler til salg hos Danmarks mest besøgte bilportal

20 oktober 2020 Astrid Pedersen

Står der ”ny bil” øverst på familiens ønskeliste? Så har I sikkert allerede bladet de lokkende og glittede magasiner fra diverse bil forhandlere igennem fra ende til anden – og bil reklamerne på tv begynder pludselig at fange jeres interesse. Men inden I kaster jer ud i anskaffelse af en fabriksny bil er det værd at overveje om ikke pengene var bedre brugt på en brugt en af slagsen.

Nye bil er nemlig utroligt dyre her til lands hvilket skyldes de statslige skatter og afgifter som pålægges bilerne i forbindelse med med salg. Dette betyder at det er temmelig urealistisk at forestille sig at du vil kunne finansiere køb af ny bil uden i den forbindelse at skulle optage et dyrt bil lån. Og du og din familie har sandsynligvis ikke lyst til at sætte jer i dyb gæld for køretøjets skyld.

Det kan betale sig at købe brugt bil

Når du der imod vælger at købe familiens nye bil brugt vil du faktisk kunne få den til en brøkdel af dens nypris. Dette skyldes at bilen alene inden for de første tre til fem år efter anskaffelsen smider det meste af sin nyværdi – det vil sige sin reelle nypris plus de høje afgifter.

Dette værditab begynder allerede ved købet og forsætter støt i løbet af de næste år. Kurven begynder først at flade ud i løbet af bilens tredje leveår. Det betyder at du kan tabe rigtig meget ved at købe en spritny bil – og vinde en hel masse ved at købe bilen brugt. Og køber du din nye, brugte bil gennem en autoriseret brugtvogns forhandler kan du være sikker på at få rigtig meget bil for dine penge.

Hvor finder jeg de bedste brugte biler i Danmark?

Hos Biltorvet finder du et stort og varieret udvalg af brugte biler til salg hos forhandlere landet over.

Flere Nyheder