Få en flot overdækket terrasse til dit hus

11 januar 2021 Astrid Pedersen

Snart er det atter sommer i Danmark – på godt og ondt. Skal sommerferien tilbringes i familiens have, vil I sikkert sætte pris på så mange solskinstimer som overhovedet muligt. Men der er desværre ingen garantier. Når det gælder den danske sommer kan det gå begge veje.

Dette skal dog ikke forhindre familiens medlemmer i at komme ud og nyde den friske luft. Selv om det er overskyet, regner eller blæser kan de lune sommerdage sagtens være virkelig hyggelige. Især hvis man har mulighed for at nyde dem fra trædækket under halvtaget på en helt eller delvist overdækket terrasse. Og er dette ambitionen skal du i gang med at få designet og konstrueret en sådan allerede nu.

Kan jeg selv bygge en terrasse til min bolig?

Mange mennesker vælger selv at kaste sig ud i opgaven med design og konstruktion af en træterrasse. Men hvis du ønsker dig andet og mere end blot en trædæk oven på din græsplæne skal du have fat på en faglært håndværker. Og er din græsplæne alt andet end flad og jævn er det meget vigtigt at det er en erfaren fagperson som forestår opførelse af din træterrasse. Ellers kan du risikere at din træterrasse bliver usikker og vakkelvorn, og i værste fald synker eller styrter sammen.

Få en dygtig tømrer til at bygge en overdækket terrasse

Samtidig er det ikke helt ligetil at bygge en overdækning til en træterrasse på forsvarlig vis. Derfor er du under alle omstændigheder bedst tjent med at få en håndværker med speciale inden for træterrasser til at bygge en overdækket terrasse til din bolig.

Andreas la Cour fra Kun Terrasser ApS har gennem de seneste mange år udelukkende beskæftiget sig med at designe og opføre smukke og solide træterrasser som er skræddersyet til hver enkelt bolig. Læs mere på https://www.kun-terrasser.dk/overdaekket-traeterrasse 

Flere Nyheder