Forestil dig lige at have et arbejde, hvor arbejdspladsen rykker sig for hver dag, du er ude på farten mellem destinationer, og du har praktisk talt dit eget kørende kontor i form af din varevogn, hvor du har alle de nødvendige dele, der mest fremstår nødvendige ved de fleste opgaver som blikkenslager, og ellers kan du tage hjem til hovedfirmaet eller fjernlageret og hente det.

Måske udfører du arbejdet alene som blikkenslager, eller du er ude sammen med en enkelt kollega, så I rigtig kan få et godt sammenhold sammen.

Den slags kan man ikke opleve i et kontorlandskab, og her skal man ofte arbejde alene eller kun sjældent sammen med en anden kollega – og så kan de andre kollegaer høre med.

Og hvor tit får den slags mennesker ikke kontor-kuller, så de gerne vil lidt væk end at skulle køre den samme rute fra hjemmet til arbejdet og retur.

Som blikkenslager kommer man i kontakt med mange forskellige kunder fra de unge til de gamle, og man kan blive kaldt ud til et gammelt hus med en gammel opgave, som der måske ikke er set før, og som du aldrig kommer til at se magen til igen, da det var den sidste af sin slags.

Eller du kan blive kaldt ud for at udføre den første af sin slags opgaver med noget nyt materiale og arbejdsudstyr, der aldrig er set magen til før.

Derfor er det i aller højeste grad også et arbejde, hvor man ikke alene skal være fleksibel, men også serviceminded overfor mange forskellige kundegrupper, og så skal man være mobil til at kunne sætte sig ind i mange forskellige opgaver – tit med kort varsel.

Hvis du er en rigtig dygtig blikkenslager, som man også ofte kalder en VVS’er, så kan du måske finde job blandt de bedste, som vi vil mene, de her befinder sig blandt: http://arosblik.dk/